duminică, 23 august 2009

Michael Jackson Nobel Peace Prize


Michael Jackson Nobel Peace Prize
http://www.petitionspot.com/petitions/mjnobelpeaceprize
Este nevoie de 100,000 de semnaturi....

The Millennium-Issue of the “Guinness Book Of Records” names Michael as the “Pop Star who supports the most charity organizations”
(traducere)
Subsemnaţii, avem intenţia de a nominaliza legendarul artist şi performer, umanitaristul de talie mondialã MICHAEL JACKSON, pentru Premiul Nobel pentru Pace 2010. El a fost şi continuã sã fie unul dintre cei mai renumiţi şi influenţi oameni de pe Pãmânt. Mesajul lui Michael pentru omenire a fost întotdeauna izvorât din compasiune şi bunãtate. A fost urmat de dedicarea întregii vieţi spre binele umanitãţii. Militând dincolo de limitele politice, sociale şi economice, Michael Jackson a purtat constant mesajul pozitiv de unitate globalã, vindecare şi dragoste. Michael Jackson şi-a dedicat fãrã încetare viaţa pentru a-i ajuta pe alţii în cele mai grele momente ale vieţii lor. Este aproape imposibil sã numãrãm multiplele sute de milioane de dolari pe care Michael le-a donat pentru acţiuni de binefacere din propriile fonduri şi organizaţii umanitare, şi deasemenea organizând acţiuni strângeri de fonduri umanitare. În 1984, Michael Jackson a suferit arsuri majore în timpul filmãrilor pentru o reclamã a companiei Coca Cola. Michael a fost recompensat prin instanţã cu 1,5 mil $, pe care i-a donat centrului Michael Jackson Burn Center. În 1985, cântecul ‚We Are The World’ destinat strângerii de fonduri a fost scris în colaborare şi organizat de Michael Jackson. Cântecul a fost înregistrat în scopul de a ajuta la eradicarea foametei în Etiopia. Pânã în prezent, cântecul a generat peste 60 mil $ donaţii pentru acest scop. Cea mai prestigioasã contribuţie umanitarã globalã realizatã de Michael a fost în 1992 crearea fundaţiei Heal The World. Fundaţia lui Michael este responsabilã de educarea copiilor asupra pericolului abuzului de droguri şi alcool, donaţii de milioane de dolari cãtre copiii sãraci, şi transportul a 46 tone de ajutoare în timpul rãzboiului din Sarajevo. În 1994, Michael a obţinut 120 000 $ prin fundaţia Heal The World pentru a plãti costul unui transplant de ficat pentru un copil orfan maghiar numit Bela Farkas. Acesta este modul lui de a dãrui care a condus la a fi nominalizat la secţiunea „Cele mai multe acţiuni umanitare iniţiate de un pop star” în Cartea Recordurilor în anul 2000. Michael Jackson a contribuit de asemenea la acţiuni caritabile pentru supravieţuitorii uraganului Katrina şi pentru familiile victimelor atacurilor de la 11 sept 2001. Noi, subsemnaţii, considerãm cã Michael Jackson s-a dedicat altruist, în întregime, într-un efort de o viaţã, pentru a îmbunãtãţi condiţia universalã a copiilor, şi deasemenea a omenirii. Vã rugãm sã îl consideraţi din toatã inima pe Michael Jackson îndreptãţit ca nominalizat şi destinatarul remarcabil al acestui prestigious premiu. Michael Jackson meritã fãrã îndoialã Premiul Nobel pentru Pace în 2010.
Noi, subsemnaţii, intenţionãm ca fundaţia lui Michael Jackson Heal The World sã accepte aceastã petiţie pentru nominalizare, în onoarea marelui dispãrut Michael Jackson. Scopul acestei adãugiri la petiţie este de a elimina orice controversã dacã Michael Jackson este sau nu eligibil pentru Premiul Nobel pentru Pace, postum. În 1961, Dag Hammarskjöld a fost rãsplãtit cu Premiul Nobel pentru pace postum. Sã îl onorãm pe Michael Jackson pentru efortul lui de o viaţã ca Umanitarist Global de neuitat. Urmeazã restul petiţiei. Vã mulţumim. -




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu